woman using fresh twigs as chopsticks : Stockfoto

Woman using fresh twigs as chopsticks

Credits: 
Max Oppenheim
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82755206
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.724 x 4.961 px (31,53 x 42,00 cm) - 300 dpi - 4,57 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Using Fresh Twigs As Chopsticks Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Biologisch,Close-up,Creativiteit,Dranken en maaltijden,Drie dingen,Eenvoud,Eetstokje,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Idee,Imitatie,Innovatie,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Natuurlijke staat,Onderdeel van,Studiofoto,Sushi,Takje,Van de zijkant,Vasthouden,Versheid,Verticaal,VindingrijkPhotographer Collection: Stone Max Oppenheim