woman using digital tablet at a café : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman using digital tablet at a café

Credits: 
Kathrin Ziegler
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158767246
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.126 x 3.417 px (43,40 x 28,93 cm) - 300 dpi - 6,27 MB
Woman Using Digital Tablet At A Café StockfotoCafé,Tablet-pc,Tafel,Alleen één vrouw,Lezen,Deur,Open,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Beieren,Binnenopname,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Driekwartlengte,Duitsland,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Hoofdstad,Horizontaal,Kin in de hand,Kleurenfoto,Leunen,Mensen,Mid-volwassen,München,Netjes informeel,Omlaag kijken,Plezier,Spontaan,Stadsleven,Techniek,Van de zijkant,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Taxi Kathrin Ziegler