Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using cobblestone pedestrian crossing : Stockfoto

Woman using cobblestone pedestrian crossing

Credits: 
Ascent/PKS Media Inc.
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83374719
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 13,8 MB
Release-informatie:
Model release
Woman Using Cobblestone Pedestrian Crossing Stockfoto45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Auto,Avondschemering,Boom,Buitenopname,Eén persoon,Fotografie,Geduld,Goede manieren,Horizontaal,Italië,Kassei,Lucht,Mand,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onderweg,Oudere volwassenen,Ouderwets,Oversteken,Parkbank,Piemonte,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Straat,Ten voeten uit,Turijn,Vakantie,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Verkeersbord voetgangersoversteekplaats,Vervoer,Vervoermiddel,Vrijetijdskleding,Wandelen,Zebrapad,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica c PKS Media Inc.