Woman using cobblestone pedestrian crossing : Stockfoto

Woman using cobblestone pedestrian crossing

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
83374719
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 13,8 MB
Woman Using Cobblestone Pedestrian Crossing Stockfoto 83374719Straat,Mensen,Oversteken,Stad,Zebrapad,Wandelen,Veiligheidsmaatregelen,Stadsstraat,Verkeersbord voetgangersoversteekplaats,Kassei,Eén persoon,Geduld,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Auto,Avondschemering,Boom,Buitenopname,Fotografie,Goede manieren,Horizontaal,Italië,Lucht,Mand,Mensen op de achtergrond,Onderweg,Oudere volwassenen,Ouderwets,Parkbank,Piemonte,Stadsleven,Ten voeten uit,Turijn,Vakantie,Vasthouden,Vervoer,Vervoermiddel,Vrijetijdskleding,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica c PKS Media Inc.