Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using cobblestone pedestrian crossing : Stockfoto

Woman using cobblestone pedestrian crossing

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83374719
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 13,8 MB
Woman Using Cobblestone Pedestrian Crossing StockfotoStraat,Wandelen,Oversteken,Stad,Mensen,Zebrapad,Stadsstraat,Veiligheidsmaatregelen,Eén persoon,Kassei,Verkeersbord voetgangersoversteekplaats,Geduld,Stadsleven,Zonlicht,Boom,Italië,Oudere volwassenen,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Auto,Avondschemering,Buitenopname,Fotografie,Goede manieren,Horizontaal,Lucht,Mand,Mensen op de achtergrond,Onderweg,Ouderwets,Parkbank,Piemonte,Ten voeten uit,Turijn,Vakantie,Vasthouden,Vervoer,Vervoermiddel,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica c PKS Media Inc.