woman underwater : Stockfoto
Woman underwater having jumped in from the side


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman underwater

Credits: 
Zena Holloway
Bijschrift:
Woman underwater having jumped in from the side
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169717022
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.714 x 4.890 px (31,45 x 41,40 cm) - 300 dpi - 13,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Underwater StockfotoOnder water,Model,Mode,Zwemmen,Moeiteloos,Water,Zwembad,Alleen vrouwen,Jurk,Ten voeten uit,Uitvoering,Beweging,Blond haar,Dromen,Europese etniciteit,Eén persoon,Kleurenfoto,Vitaliteit,Alleen één jonge vrouw,Etherisch,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Buitenbad,Buitenopname,Dag,Elegantie,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Jong volwassen,Lang haar,Londen - Engeland,Mensen,Mooie mensen,Verticaal,Volwassen,Vrijheid,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone zena hollowayWoman underwater having jumped in from the side