Woman underwater in zero gravity environment : Stockfoto

Woman underwater in zero gravity environment

Credits: 
Adam Pretty
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
101532528
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.551 x 4.180 px (47,00 x 35,39 cm) - 300 dpi - 10,6 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Underwater In Zero Gravity Environment Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blootvoets,China,Dag,Damesonderbroek,Digitaal samengesteld beeld,Etherisch,Europese etniciteit,Eén persoon,Fantasie,Fotografie,Halfgekleed,Hemden en shirts,Horizontaal,In de lucht zwevend,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Mooie mensen,Omlaag kijken,Onder water,Ontspanning,Ten voeten uit,Vliegen,Volwassen,Wolk,Zorgeloos,Zwaarteloos,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Adam Pretty/Getty Images