Woman underwater in zero gravity environment : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman underwater in zero gravity environment

Credits: 
Adam Pretty
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
101532528
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.551 x 4.180 px (47,00 x 35,39 cm) - 300 dpi - 10,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Underwater In Zero Gravity Environment StockfotoVliegen,Zwaarteloos,Onder water,In de lucht zwevend,Alleen vrouwen,Eén persoon,Ten voeten uit,Mensen,Blootvoets,Wolk,Fantasie,Europese etniciteit,China,Kleurenfoto,Zorgeloos,Alleen één jonge vrouw,Etherisch,Hemden en shirts,Horizontaal,Mooie mensen,Ontspanning,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Dag,Damesonderbroek,Digitaal samengesteld beeld,Fotografie,Halfgekleed,Jong volwassen,Lang haar,Omlaag kijken,Volwassen,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Adam Pretty/Getty Images