woman trimming male colleague's grass suit : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman trimming male colleague's grass suit

Credits: 
Loungepark
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81945710
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.098 x 3.363 px (43,16 x 28,47 cm) - 300 dpi - 16 MB
Woman Trimming Male Colleagues Grass Suit StockfotoHeg,Knippen,Milieubehoud,Snoeien,Groen,Kantoor,Bizar,Zakenman,Blad,Bureau,Koffer,Mensen,Heggenschaar,Milieu,Zorgzaamheid,Bedrijfsleven,Overwoekerd,Vrijetijdskleding,Weelderige plantengroei,Groei,Saamhorigheid,25-29 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Aziatische etniciteit,Beroep,Binnenopname,Collega,Compleet pak,Eenvoud,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Goed gekleed,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Klimop,Leunen,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Milieuactivist,Milieukwesties,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Ten voeten uit,Twee personen,Vasthouden,Vietnam,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone scott