Woman touching stalks in wheatfield : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman touching stalks in wheatfield

Credits: 
Tom Merton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142841558
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 6,91 MB
Woman Touching Stalks In Wheatfield StockfotoBloem,Volwassen vrouwen,Vrijheid,Exploratie,Ontspanning,Weekend activiteiten,Alleen vrouwen,Menselijke hand,Serene mensen,Kalmte,Onderdeel van,Bloesem,Digitaal samengesteld beeld,Buitenopname,Mensen,Plezier,Softfocus,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Dag,Escapisme,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Menselijk lichaamsdeel,Onscherpe achtergrond,Ontdekking,Rok,Schoonheid in de natuur,Sober leven,Tekstveld,Volwassen,Vrije tijd,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone