Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman talking to auto salesman in showroom : Stockfoto
Plymouth, Devon, UK

Woman talking to auto salesman in showroom

Credits: 
Peter Cade
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Plymouth, Devon, UK
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200468025-002
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 5,34 MB
Release-informatie:
Model release
Woman Talking To Auto Salesman In Showroom Stockfoto25-29 jaar,45-49 jaar,Advies,Alleen volwassenen,Autodealer,Autoverkoper,Bedrijfsleven,Beschouwing,Beslissingen,Binnenopname,Brochure,Bruin haar,Dag,Detailhandel,Dienstverlening,Europese etniciteit,Fotografie,Goed gekleed,Haar naar achteren,Horizontaal,Jonge vrouw,Keus,Klant,Kleurenfoto,Kopen,Lang haar,Lezen,Mensen op de achtergrond,Nieuw,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Overhemd en stropdas,Praten,Rok,Sportwagen,Staan,Stilstaand,Ten voeten uit,Tonen,Twee personen,Van de zijkant,Variatie,Vasthouden,Verkoper,Vervoer,WinkeldisplayPhotographer Collection: Iconica Plymouth, Devon, UK