Woman swimming underwater : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman swimming underwater

Credits: 
Chad Riley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102285005
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.046 x 3.360 px (42,72 x 28,45 cm) - 300 dpi - 8,94 MB
Woman Swimming Underwater StockfotoVolwassen vrouwen,In het water duiken,Onder water,Het menselijke lichaam,Zwemmen,Water,Zwembad,Bel - Vloeistof,Spatten,Drijven,Mensen,Alleen vrouwen,Ballet,Beweging,Schoonheid,Balletdanser,Buitenopname,Danser,Eén persoon,In de camera kijken,Portret,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Buitenbad,Californië,Dag,Danseres,Driekwartlengte,Elegantie,Euforie,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Met de ogen dicht,San Francisco - Californië,Uitgestrekte armen,Verfrissing,Volwassen,Vrije tijd,Vrijheid,Vrolijk,Weekend activiteiten,Zorgeloos,ZwanenduikPhotographer Collection: Stone