Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A woman swimming in the Caribbean Sea. : Stockfoto
White Bay, Peter Island, British Virgin Islands.

A woman swimming in the Caribbean Sea.

Credits: 
Heather Perry
Bijschrift:
White Bay, Peter Island, British Virgin Islands.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160010165
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.136 x 3.402 px (43,48 x 28,80 cm) - 300 dpi - 5,63 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Woman Swimming In The Caribbean Sea StockfotoZwemmen,Onder water,Frontaal,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Zwembril,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Badkleding,Badmuts,Blauw,Britse Maagdeneilanden,Buitenopname,Caraïbische zee,Dag,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Onderzee,Peter Island,Portretfoto,Reisbestemmingen,Sportkleding,Volwassen,Water,WolkPhotographer Collection: National Geographic White Bay, Peter Island, British Virgin Islands.