Woman swimmer : Stockfoto
Middle age woman swimmer in Barcelona, Spain


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman swimmer

Credits: 
Jekaterina Nikitina
Bijschrift:
Middle age woman swimmer in Barcelona, Spain
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157913541
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.772 x 3.848 px (48,87 x 32,58 cm) - 300 dpi - 10,5 MB
Woman Swimmer StockfotoEchte mensen,30-34 jaar,Spaans en Portugese etniciteit,Vitaliteit,Zwembril,Barcelona - Spanje,Buitenopname,In de camera kijken,Portret,Vredesteken,Zee,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Badmuts,Dag,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gezonde levensstijl,Glimlachen,Herfst,Horizon over land,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Middellandse zee,Nat,Onscherpe achtergrond,Spanje,Staan,Strand,Volwassen,Waterlijn,Wolk,ZorgeloosPhotographer Collection: Taxi Jekaterina NikitinaMiddle age woman swimmer in Barcelona, Spain