Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman stretching leg on exercise mat, swimming pool in background : Stockfoto

Woman stretching leg on exercise mat, swimming pool in background

Credits: 
Marili Forastieri
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
72796768
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 5,08 MB
Release-informatie:
Model en property release
Woman Stretching Leg On Exercise Mat Swimming Pool In Background Stockfoto45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Behendigheid,Blond haar,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fitness,Fitnessmat,Flexibiliteit,Fotografie,Gezonde levensstijl,Haar naar achteren,Het menselijke lichaam,Horizontaal,Kleurenfoto,Kleurtoon,Lang haar,Lichaamsverzorging,Liggen,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Rolmodel,Sport,Strekken,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vitaliteit,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Water,ZwembadPhotographer Collection: Iconica