Woman standing hallway holding mail, smiling : Stockfoto

Woman standing hallway holding mail, smiling

Credits: 
Mel Yates
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200437507-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.686 x 4.744 px (31,21 x 40,17 cm) - 300 dpi - 2,52 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Standing Hallway Holding Mail Smiling Stockfoto 200437507-001Inkomhal,Post,Brief,Geluk,Huiselijk leven,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Middellang haar,Normale lichaamsbouw,Staan,Stralende lach,Vasthouden,Verticaal,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica