Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman standing barefoot on grass, low angle view : Stockfoto

Woman standing barefoot on grass, low angle view

Credits: 
Victoria Pearson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
888241-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.682 x 3.758 px (39,64 x 31,82 cm) - 300 dpi - 4,75 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Standing Barefoot On Grass Low Angle View Stockfoto30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Blootvoets,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gazon,Gras,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke voet,Mensen,Mid-volwassen,Naakt,Onderste deel,Paar,Staan,Twee objecten,Versheid,Vrijheid,ZorgeloosPhotographer Collection: The Image Bank