Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman splashing lotion on face : Stockfoto

Woman splashing lotion on face

Credits: 
Scott Kleinman
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200426456-006
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.773 x 3.750 px (40,41 x 31,75 cm) - 300 dpi - 3,77 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Splashing Lotion On Face StockfotoMenselijk gezicht,Vochtinbrengende crème,Druppel,30-34 jaar,Spatten,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bewogen,Blote schouder,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Hygiëne,Kleurenfoto,Kort haar,Lichaamsverzorging,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Met de ogen dicht,Nat haar,Onderdeel van een serie,Portret,Studiofoto,Verfrissing,Vloeistof,Witte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank