Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman soaking feet in tub, hand pouring sea salt scrub into water : Stockfoto
Ten Thousand Waves, Santa Fe, New Mexico, USA.

Woman soaking feet in tub, hand pouring sea salt scrub into water

Credits: 
Ray Kachatorian
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Ten Thousand Waves, Santa Fe, New Mexico, USA.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200118861-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.760 x 4.723 px (31,83 x 39,99 cm) - 300 dpi - 6,27 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Soaking Feet In Tub Hand Pouring Sea Salt Scrub Into Water Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alternatieve therapie,Badjas,Bank,Bloem,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Gieten,Hout,Kleurenfoto,Kop,Maken,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Onderste deel,Ontspanning,Ton,Twee personen,Vasthouden,Verticaal,Verwennen,Voedseladditief,Voetbad,Voorbereiding,Zitten,Zout toevoegenPhotographer Collection: The Image Bank Ten Thousand Waves, Santa Fe, New Mexico, USA.