Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman smiling, looking down, close-up : Stockfoto

Woman smiling, looking down, close-up

Credits: 
Safia Fatimi
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200374144-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.620 x 4.823 px (30,65 x 40,83 cm) - 300 dpi - 9,13 MB
Release-informatie:
Model release
Woman Smiling Looking Down Closeup Stockfoto35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Bruine ogen,Dagdromen,Europese etniciteit,Extreme close-up,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gerimpeld,Glimlachen,Haar naar achteren,Kleurenfoto,Menselijk gezicht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk oog,Menselijke huid,Mooie mensen,Omlaag kijken,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Portret,Studiofoto,Tevreden,Verlegen,Verouderingsproces,Verticaal,Wang,Wegkijken,Witte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank