Woman smiling, holding bouquet of flowers. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman smiling, holding bouquet of flowers.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
135310190
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.781 x 3.670 px (40,48 x 31,07 cm) - 300 dpi - 7,51 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Smiling Holding Bouquet Of Flowers StockfotoBloem,Vasthouden,Alleen vrouwen,Mensen,Roodhoofd,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Boeket,Breekbaarheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Grijze achtergrond,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Londen - Engeland,Mooie mensen,Pony,Portret,Portretfoto,Schoonheid,Steil haar,Stralende lach,Studiofoto,Versheid,Volwassen,Zintuiglijke waarneming,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Betsie van der Meer