Woman smelling purple flowers in field : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman smelling purple flowers in field

Credits: 
Cultura/WALTER ZERLA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140176024
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
4.606 x 3.918 px (39,00 x 33,17 cm) - 300 dpi - 9,44 MB
Woman Smelling Purple Flowers In Field Stockfoto 140176024Provence-Alpes-Côte d'Azur,Volwassen vrouwen,Geurend,Lavendel,Lavendelkleurig,Veld,Frankrijk,Mensen,Europese etniciteit,Reizen,Vakantie,Zomer,Alleen vrouwen,Landschap,Natuur,Eén persoon,Plezier,Buitenopname,Hoed,Lichtvlek,Ruiken,Verduisterd gezicht,Zonsondergang,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Bewondering,Bloem,Boerderij,Bruin haar,Dag,Fotografie,Gewas,Groei,Grote groep dingen,Harmonie,Horizontaal,Kalmte,Kleurenfoto,Landbouw,Landelijke scène,Lang haar,Milieu,Nieuwsgierigheid,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Paars,Portretfoto,Reisbestemmingen,Rustige Scène,Schoonheid in de natuur,Shawl,Tekstveld,Van de zijkant,Vasthouden,Volwassen,Zonlicht,ZonnehoedPhotographer Collection: Riser