Woman smelling lavender : Stockfoto
Woman smelling lavender flower in summer, Washington state.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman smelling lavender

Credits: 
sarahwolfephotography
Bijschrift:
Woman smelling lavender flower in summer, Washington state.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151639222
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 11,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Smelling Lavender StockfotoBloem,Lavendel,Ruiken,Europese etniciteit,Alleen vrouwen,Natuur,Sequim,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Breekbaarheid,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Groei,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen,Oudere volwassenen,Portretfoto,Van de zijkant,Vasthouden,Verenigde Staten,Versheid,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Washington staat,ZomerPhotographer Collection: Moment Select © Sarah Wolfe 2012Woman smelling lavender flower in summer, Washington state.