Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman Smelling Lavender : Stockfoto
close up of woman smelling lavender blossoms

Woman Smelling Lavender

Credits: 
picturegarden
Bijschrift:
close up of woman smelling lavender blossoms
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150483755
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.552 x 3.344 px (47,01 x 28,31 cm) - 300 dpi - 9,43 MB
Woman Smelling Lavender StockfotoLavendel,Geurend,Ruiken,Veld,Alleen vrouwen,Close-up,Oudere volwassenen,Spontaan,Zomer,Buitenopname,Echte mensen,Europese etniciteit,Paars,Kleurenfoto,Natuur,Versheid,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Alpes-de-Haute-Provence,Bloesem,Bruin haar,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frankrijk,Groei,Heldere lucht,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Lang haar,Mensen,Portretfoto,Schoonheid in de natuur,Volwassen,Vrouwelijkheid,ZonnigPhotographer Collection: The Image Bank picturegardenclose up of woman smelling lavender blossoms