Woman sitting on sofa, yawning. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman sitting on sofa, yawning.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
115456623
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.671 x 3.700 px (39,55 x 31,33 cm) - 300 dpi - 8,71 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Sitting On Sofa Yawning StockfotoMoe,Gapen,Sofa,Mensen,Thee - Warme Drank,Huiselijk leven,Kop,Alleen vrouwen,Binnenopname,Theekop,Jong volwassen,Jurk,Rood,Zitten,Met de ogen dicht,Eén persoon,Ontspanning,Vasthouden,Drinken,Roodhoofd,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Huis interieur,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mond open,Volwassen,Vrije tijd,Woonkamer,newpremiumukPhotographer Collection: Stone Betsie van der Meer