Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman sitting on sofa, trying on shoes : Stockfoto

Woman sitting on sofa, trying on shoes

Credits: 
Leonard Mc Lane
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
73224112
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Digital Vision
Woman Sitting On Sofa Trying On Shoes Stockfoto 73224112Mode,Winkelen,Detailhandel,Schoen,Hoge hakken,Individualiteit,Passen,Levensstijl,Sofa,Afro-Amerikaanse etniciteit,Keus,Variatie,Fotografie,Behang,Beslissingen,Organisatie,Muur,Op een rij,Consumentisme,Eén persoon,Kleurenfoto,Zitten,Overvloed,Ontspanning,Binnenopname,Alleen één vrouw,Kort haar,Omlaag kijken,Vrijetijdskleding,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Gekruld haar,Horizontaal,Onderdeel van een serie,Onderste deel,Paar,Vrije tijd,Zij aan zij,Zwart haarPhotographer Collection: Digital Vision