Woman sitting on hammock in bathing suit : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman sitting on hammock in bathing suit

Credits: 
Ralf Nau
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90038387
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.094 px (45,72 x 26,20 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Woman Sitting On Hammock In Bathing Suit StockfotoHangmat,Afrikaanse etniciteit,Idyllisch,Hangen,Tobago,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Badkleding,Blootvoets,Boom,Boomstam,Buitenopname,Caraïbische zee,Dag,Enkels over elkaar,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Horizon over water,Horizontaal,Mensen,Natuur,Onderdeel van een serie,Ontspanning,Op de rug gezien,Reisbestemmingen,Rustige Scène,Schoonheid in de natuur,Ten voeten uit,Trinidad en Tobago,Vakantie,Vasthouden,Volwassen,Vrije tijd,Wolk,ZittenPhotographer Collection: Iconica Getty Images