Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman sitting on floor, sorting mail : Stockfoto

Woman sitting on floor, sorting mail

Credits: 
Andreas Pollok
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
72890007
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.878 x 3.663 px (41,30 x 31,01 cm) - 300 dpi - 8,03 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Sitting On Floor Sorting Mail StockfotoPost,Volwassen vrouwen,Organisatie,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bruin haar,Concentratie,Correspondentie,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Huis interieur,Huiselijk leven,In kleermakerszit,Kleurenfoto,Lang haar,Lezen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Ten voeten uit,Vloerbedekking,ZittenPhotographer Collection: Iconica