Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman sitting on chair : Stockfoto
Young woman wearing sunglasses and red skirt with shoes and purses on floor.

Woman sitting on chair

Credits: 
YuriF
Bijschrift:
Young woman wearing sunglasses and red skirt with shoes and purses on floor.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
148092401
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Moment Open

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Sitting On Chair Stockfoto 148092401Mode,Ten voeten uit,Zonnebril,Alleen één vrouw,Eén persoon,Stoel,Alleen Japans,Alleen vrouwen,Japanse etniciteit,Modieus,Hoge hakken,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Behang,Binnenopname,Dag,Fotografie,Houten vloer,Japan,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Middellang haar,Portemonnee,Rok,Rood,Schoonheid,Variatie,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Yokohama,ZittenPhotographer Collection: Moment Open 2012 yurifiguenickYoung woman wearing sunglasses and red skirt with shoes and purses on floor.