Woman sitting on bed stroking her cat : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman sitting on bed stroking her cat

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98162222
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.606 x 3.849 px (39,00 x 32,59 cm) - 300 dpi - 5,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Sitting On Bed Stroking Her Cat StockfotoPyjama,Aaien,Bed,Comfortabel,Zitten,Alleen vrouwen,Huisdiereigenaar,Mensen,Eén persoon,Ontspanning,Europese etniciteit,Cyperse kat,Huisdier,Vriendschap,Liefde,Verbinding,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Kleurenfoto,Knus,Volwassen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Blond haar,Dag,Eén dier,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Saamhorigheid,Slaapkamer,Ten voeten uitPhotographer Collection: Stone Brand New Images