woman sitting in park with ear phones and mobile : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman sitting in park with ear phones and mobile

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156021525
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.132 x 3.425 px (43,45 x 29,00 cm) - 300 dpi - 4,87 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Sitting In Park With Ear Phones And Mobile StockfotoJeugdcultuur,Muziek,Modieus,Hoofdtelefoon,Jong volwassen,Mobiele telefoon,Afrikaanse etniciteit,Volwassen,Portret,Zonlicht,Luisteren,Londen - Engeland,Mensen,Spontaan,Ontspanning,Plezier,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Buitenopname,Echte mensen,Eén persoon,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,MP3-speler,Tegenlicht,Toegankelijkheid,VerbindingPhotographer Collection: Taxi Tara Moore