Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A woman sitting at a bar. : Stockfoto
Having drinks at a unique roadside bar in Chiang Mai, Thailand

A woman sitting at a bar.

Credits: 
Matthew Micah Wright
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Having drinks at a unique roadside bar in Chiang Mai, Thailand
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154010720
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.333 px (42,33 x 28,22 cm) - 300 dpi - 18,4 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Woman Sitting At A Bar Stockfoto25-29 jaar,70-79 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bar - gebouw,Bejaard,Binnenopname,Blond haar,Chiang Mai - Provincie,Dranken,Dranken en maaltijden,Drinken,Fotografie,Glas,Glimlachen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Nacht,Saamhorigheid,Scandinavische etniciteit,Seniore vrouwen,Stadsleven,Thailand,Twee personen,Verfrissing,Verlicht,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Micah WrightHaving drinks at a unique roadside bar in Chiang Mai, Thailand