Woman sits with red shoes surrounding her : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman sits with red shoes surrounding her

Credits: 
Michael Blann
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86088038
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.436 x 4.080 px (46,02 x 34,54 cm) - 300 dpi - 9,62 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Sits With Red Shoes Surrounding Her StockfotoDetailhandel,Schoen,Keus,Luxe,Hoge hakken,Mode,Grote groep dingen,Jurk,Obsessief,Nieuw,Glamour,Overvloed,Verslaving,Rood,Binnenopname,Zitten,Bedrijfsleven,Blootvoets,Eén persoon,Conformiteit,Kleurenfoto,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Knot,Leunen,Mensen,Ten voeten uit,VrouwelijkheidPhotographer Collection: Stone Michael Blann