Woman sits on rock ledge above valley, mtns : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman sits on rock ledge above valley, mtns

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136119874
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
6.000 x 4.500 px (50,80 x 38,10 cm) - 300 dpi - 7,41 MB
Woman Sits On Rock Ledge Above Valley Mtns StockfotoBerg,Natuur,Reis,Mensen,Aan de kant van,Eén persoon,Mist,Afgelegen,Beschouwing,Europese etniciteit,Zitten,50-54 jaar,Kalmte,Prestatie,Serene mensen,Zorgeloos,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Avontuur,Begin,Bovenop,Buitenopname,Dag,Escapisme,Fotografie,Gevaar,Horizontaal,Idyllisch,Individualiteit,Italië,Kleurenfoto,Ontdekking,Ontspanning,Oudere volwassenen,Piemonte,Rots,Rotsformatie,Sober leven,Succes,Tas,Ten voeten uit,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica PKS Media Inc.