Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A woman shops for lettuce at the Osu Kannon shopping district. : Stockfoto
Nagoya, Japan.

A woman shops for lettuce at the Osu Kannon shopping district.

Credits: 
David Evans
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Nagoya, Japan.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154326058
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.096 x 6.144 px (34,68 x 52,02 cm) - 300 dpi - 12,4 MB
Release-informatie:
Model release
A Woman Shops For Lettuce At The Osu Kannon Shopping District StockfotoAfval,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bazaar,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Feesttent,Fiets,Fietsen,Fotografie,Japan,Japanse cultuur,Jong volwassen,Jonge vrouw,Klant,Kleine scherptediepte,Kleinhandel,Kleurenfoto,Koopwaar,Kopen,Krat,Markt,Medium,Mensen,Nagoya,Prijskaartje,Scherpte,Sla,Stad,Stadsstraat,Straat,Straatmarkt,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Volwassen,Winkelcentrum,Winkelen,ZonneschermPhotographer Collection: National Geographic Nagoya, Japan.