Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A woman shops for lettuce at the Osu Kannon shopping district. : Stockfoto
Nagoya, Japan.

A woman shops for lettuce at the Osu Kannon shopping district.

Credits: 
David Evans
Bijschrift:
Nagoya, Japan.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154326058
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.096 x 6.144 px (34,68 x 52,02 cm) - 300 dpi - 12,4 MB
A Woman Shops For Lettuce At The Osu Kannon Shopping District StockfotoJapan,Japanse cultuur,Afval,Straat,Kopen,Fiets,Fietsen,Winkelen,Jong volwassen,Klant,Stad,Winkelcentrum,Zonnescherm,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bazaar,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Feesttent,Fotografie,Jonge vrouw,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Koopwaar,Krat,Markt,Medium,Mensen,Nagoya,Prijskaartje,Scherpte,Sla,Stadsstraat,Straatmarkt,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: National Geographic Nagoya, Japan.