Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman shopping online with credit card : Stockfoto

Woman shopping online with credit card

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
137088034
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Martin Barraud
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman Shopping Online With Credit Card Stockfoto 137088034Internet,Online winkelen,Winkelen,Detailhandel,Volwassen vrouwen,Kopen,Bestellen,Alleen vrouwen,Blond haar,Geluk,Klant,Bankpas,Betalen,Europese etniciteit,Huiselijk leven,Levensstijl,Binnenopname,Elektronische handel,Glimlachen,Kijken,Laptop,Alleen één vrouw,Communicatie,Drinken,Internetbankieren,Thuiswinkelen,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Bedfordshire,Bedrijfsleven,Consumentisme,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Eén persoon,Financiën,Fotografie,Gemak,Glas,Groot-Brittannië,Horizontaal,Huishoudkosten,Keuken - huis,Kijken naar,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Lezen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Plezier,Sinaasappelsap,Techniek,Vasthouden,Verbinding,Verwachting,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Woonruimte,ZittenPhotographer Collection: OJO Images