Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman shopping online, looking at ipad. : Stockfoto

Woman shopping online, looking at ipad.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142929032
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,52 MB
Release-informatie:
Model en property release
Woman Shopping Online Looking At Ipad Stockfoto25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bankpas,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Computeren,Consumentisme,Dag,Delen,Draadloze technologie,Elektronische handel,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Huiselijk leven,Jong volwassen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Online winkelen,Saamhorigheid,Spontaan,Tablet-pc,Techniek,Thuiswinkelen,Twee personen,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrijetijdskleding,Woonkamer,Zitten,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica Betsie van der Meer