Woman shopping online, looking at ipad. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman shopping online, looking at ipad.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142929032
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,52 MB
Woman Shopping Online Looking At Ipad StockfotoOnline winkelen,Bankpas,Thuiswinkelen,Elektronische handel,Huiselijk leven,Tablet-pc,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Computeren,Consumentisme,Dag,Delen,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Saamhorigheid,Spontaan,Techniek,Twee personen,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrijetijdskleding,Woonkamer,Zitten,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica Betsie van der Meer