Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman shopping in grocery store : Stockfoto
Woman with shopping cart full of fruits and vegetables

Woman shopping in grocery store

Bijschrift:
Woman with shopping cart full of fruits and vegetables
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
107428650
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Daly and Newton
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.481 x 5.025 px (29,47 x 42,55 cm) - 300 dpi - 14,5 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman Shopping In Grocery Store Stockfoto 107428650Volwassen vrouwen,Supermarkt,Winkelen,Detailhandel,Boodschappen,Winkelwagentje,Klant,Alleen vrouwen,Geluk,Kopen,Gezonde voeding,In de camera kijken,Alleen één vrouw,Consumentisme,Portret,30-39 jaar,Glimlachen,Mensen,Huiselijk leven,Plezier,30-34 jaar,Duwen,Overvloed,Appel,Binnenopname,Routine,Verticaal,Europese etniciteit,Volwassen,Vrijetijdskleding,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Banaan,Bedrijfsleven,Bovenlichaam,Broccoli,Bruin haar,Dag,Dranken en maaltijden,Druif,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Huishoudkosten,Kleurenfoto,Koopwaar,Lang haar,Levensstijl,Mid-volwassen,Staan,Variatie,Versheid,ZoekenPhotographer Collection: Stone Woman with shopping cart full of fruits and vegetables