Woman shopping in grocery store : Stockfoto
Woman with shopping cart full of fruits and vegetables


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Woman shopping in grocery store

Credits: 
Daly and Newton
Bijschrift:
Woman with shopping cart full of fruits and vegetables
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107428650
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.481 x 5.025 px (29,47 x 42,55 cm) - 300 dpi - 14,5 MB
Woman Shopping In Grocery Store Stockfoto 107428650Volwassen vrouwen,Supermarkt,Winkelen,Detailhandel,Boodschappen,Winkelwagentje,Klant,Geluk,Alleen vrouwen,Glimlachen,In de camera kijken,Kopen,Consumentisme,Gezonde voeding,Mensen,Alleen één vrouw,Portret,30-39 jaar,30-34 jaar,Bruin haar,Duwen,Huishoudkosten,Koopwaar,Overvloed,Plezier,Huiselijk leven,Vrijetijdskleding,Appel,Binnenopname,Staan,Lang haar,Routine,Verticaal,Europese etniciteit,Eén persoon,Frontaal,Groot-Brittannië,Levensstijl,Volwassen,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Banaan,Bedrijfsleven,Bovenlichaam,Broccoli,Dag,Dranken en maaltijden,Druif,Fotografie,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Variatie,Versheid,ZoekenPhotographer Collection: Stone Woman with shopping cart full of fruits and vegetables