Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman replacing light bulb with energy efficient light bulb : Stockfoto

Woman replacing light bulb with energy efficient light bulb

Credits: 
Tim Robberts
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063444i-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.320 x 4.992 px (28,11 x 42,27 cm) - 300 dpi - 7,08 MB
Woman Replacing Light Bulb With Energy Efficient Light Bulb Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Close-up,Dag,Elektriciteit,Energiespaarlamp,Eén persoon,Fitting,Fotografie,Gloeilamp,Handen in de lucht,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Lampje vervangen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke hand,Menselijke ledematen,Mid-volwassen,Milieubehoud,Nieuw,Onderdeel van,Plaatsen,Reiken,Strekken,Vasthouden,Verandering,Verantwoordelijkheid,Verbetering,Vergelijking,Verouderd,VerticaalPhotographer Collection: The Image Bank