Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman relaxing with ice cube massage. : Stockfoto
Ice therapy on a mattress.

Woman relaxing with ice cube massage.

Credits: 
STUDIO BOX
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Ice therapy on a mattress.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
167359662
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.661 x 5.037 px (31,00 x 42,65 cm) - 300 dpi - 7,02 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Relaxing With Ice Cube Massage Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,IJsblokje,Italië,Jong volwassen,Kleurenfoto,Koud,Kuuroord,Lang haar,Masseren,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke rug,Mensen,Met de ogen dicht,Ontbloot bovenlichaam,Ontspanning,Op de buik liggen,Op een rij,Spa,Spa-behandeling,Verfrissing,Verticaal,Vlak erboven,Volwassen,Welzijn,matrasPhotographer Collection: The Image Bank GhiottiIce therapy on a mattress.