Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman relaxing with book and glass of wine in contemporary living room : Stockfoto

Woman relaxing with book and glass of wine in contemporary living room

Credits: 
Ray Kachatorian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88308372
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.137 x 4.135 px (43,49 x 35,01 cm) - 300 dpi - 9,26 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Relaxing With Book And Glass Of Wine In Contemporary Living Room StockfotoSofa,Lezen,Wijn,Boek,Drinken,Hond,Modern,Ontspanning,Alcohol,Alleen één vrouw,Eén persoon,Levensstijl,Volwassen,Glas,Van de zijkant,Woonkamer,Alleen vrouwen,Dier,Europese etniciteit,Huisdier,Mensen,Rusten,Zitten,25-29 jaar,Achterover leunen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Binnenopname,Blond haar,Dranken en maaltijden,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Huisdiereigenaar,Jong volwassen,Kleurenfoto,Ten voeten uit,Vrije tijd,WijnglasPhotographer Collection: Photolibrary &#169 Ray Kachatorian/FoodPix