Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman relaxing with book and glass of wine in contemporary living room : Stockfoto

Woman relaxing with book and glass of wine in contemporary living room

Credits: 
Ray Kachatorian
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88308372
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.137 x 4.135 px (43,49 x 35,01 cm) - 300 dpi - 9,26 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Relaxing With Book And Glass Of Wine In Contemporary Living Room Stockfoto25-29 jaar,Achterover leunen,Alcohol,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Boek,Dier,Dranken en maaltijden,Drinken,Europese etniciteit,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Glas,Hond,Horizontaal,Huisdier,Huisdiereigenaar,Jong volwassen,Kleurenfoto,Levensstijl,Lezen,Mensen,Modern,Ontspanning,Rusten,Sofa,Ten voeten uit,Van de zijkant,Volwassen,Vrije tijd,Wijn,Wijnglas,Woonkamer,ZittenPhotographer Collection: Photolibrary &#169 Ray Kachatorian/FoodPix