Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman relaxing on sofa with laptop, low section : Stockfoto

Woman relaxing on sofa with laptop, low section

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200384912-003
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Freudenthal Verhagen
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.406 px (43,18 x 28,84 cm) - 300 dpi - 6,48 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Relaxing On Sofa With Laptop Low Section Stockfoto 200384912-003Online winkelen,Rood,Sofa,Laptop,Handtas,Laptop,Schoenendoos,Thuiswinkelen,Achterover leunen,Blootvoets,Europese etniciteit,Ontspanning,Woonkamer,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Communicatie,Das,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Haardkleed,Hoge hakken,Horizontaal,Kleurenfoto,Koffietafel,Onderdeel van een serie,Onderste deel,Rok,Studiofoto,Typen,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone