Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
woman relaxing next to new york city skyline : Stockfoto

Woman relaxing next to new york city skyline

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
156021549
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Tara Moore
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.123 x 3.425 px (43,37 x 29,00 cm) - 300 dpi - 7,65 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Relaxing Next To New York City Skyline Stockfoto 156021549Dak,Stad New York,Liggen,Hoog standpunt,Gras,Skyline,Wolkenkrabber,Manhattan,Alleen vrouwen,Buitenopname,Horizontaal,Mensen,Ontspanning,Zorgeloos,Alleen volwassenen,Bovenop,Alleen één vrouw,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Spontaan,Stadsleven,Verbeelding,Verenigde Staten,25-29 jaar,Alleen één jonge vrouw,Echte mensen,Escapisme,Fotografie,Gazon,Jong volwassen,Kleurenfoto,Portret,Sober leven,Stadsreis,Ten voeten uit,Tevredenheid,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Tara Moore