woman relaxing next to new york city skyline : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman relaxing next to new york city skyline

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156021549
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.123 x 3.425 px (43,37 x 29,00 cm) - 300 dpi - 7,65 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Relaxing Next To New York City Skyline StockfotoDak,Stad New York,Skyline,Hoog standpunt,Wolkenkrabber,Liggen,Gras,Bovenop,Manhattan,Ontspanning,Mensen,Alleen vrouwen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Eén persoon,Zorgeloos,Horizontaal,Fotografie,Gazon,Jong volwassen,Verbeelding,Alleen één vrouw,Dag,Europese etniciteit,Spontaan,Stadsleven,Stadsreis,Tevredenheid,Verenigde Staten,25-29 jaar,Alleen één jonge vrouw,Echte mensen,Escapisme,Kleurenfoto,Portret,Sober leven,Ten voeten uit,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Tara Moore