woman relaxing next to new york city skyline : Stockfoto

Woman relaxing next to new york city skyline

Credits: 
Tara Moore
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156021549
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.123 x 3.425 px (43,37 x 29,00 cm) - 300 dpi - 7,65 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Relaxing Next To New York City Skyline Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenop,Buitenopname,Dag,Dak,Echte mensen,Escapisme,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gazon,Gras,Hoog standpunt,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Liggen,Manhattan,Mensen,Ontspanning,Portret,Skyline,Sober leven,Spontaan,Stad New York,Stadsleven,Stadsreis,Ten voeten uit,Tevredenheid,Verbeelding,Verenigde Staten,Volwassen,Wolkenkrabber,ZorgeloosPhotographer Collection: Taxi Tara Moore