Woman relaxing at Spa : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman relaxing at Spa

Credits: 
Tim Kiusalaas
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10062496b-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.712 x 5.100 px (31,43 x 43,18 cm) - 300 dpi - 14,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Relaxing At Spa Stockfoto sb10062496b-001Welzijn,Water,Ontspanning,Kuuroord,Spa behandeling,Alleen één vrouw,Beschouwing,Serene mensen,Eén persoon,Met de ogen dicht,Verticaal,Weerkaatsing,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Binnenopname,Escapisme,Europese etniciteit,Fotografie,Kleurenfoto,Lichaamsverzorging,PortretfotoPhotographer Collection: Stone