Woman reads email : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman reads email

Credits: 
Reza Estakhrian
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155379705
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.672 x 3.890 px (39,56 x 32,94 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Woman Reads Email StockfotoComputermonitor,Kantoor,E-mail,Werken,Beroep,Bureau,Computeren,Mensen,Driekwart achterkant,Eén persoon,Internet,Alleen vrouwen,Lezen,Organisatie,Techniek,50-54 jaar,Planning,Verbinding,Werkplaats,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kantoorartikel,Kin in de hand,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Onderdeel van,Oregon,Oudere volwassenen,Portland - Oregon,Spontaan,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Stone Reza Estakhrian