Woman reading book in park in large bubble : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman reading book in park in large bubble

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
146672189
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 10,1 MB
Woman Reading Book In Park In Large Bubble Stockfoto 146672189Bescherming,Veiligheidsmaatregelen,Bel - Vloeistof,Natuur,Gezonde levensstijl,Milieubehoud,Mensen,Ontspanning,Park,Eén persoon,Vrijheid,Tiener,Vrije tijd,Zorgeloos,Boek,Dromen,Fantasie,Digitaal samengesteld beeld,Gras,Harmonie,Idyllisch,Scheiding,Lezen,newtechnology,Surrealistisch,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Milieuactivist,Solitair,Weekend activiteiten,Alleen één tienermeisje,Buitenopname,Dag,Horizontaal,Single Tree,Sober leven,Ten voeten uit,14-15 jaar,Alleen tieners,Escapisme,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Betsie van der Meer