Woman putting postcard in mailbox : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman putting postcard in mailbox

Credits: 
Cultura/Henglein and Steets
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
129931283
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 4.004 px (44,03 x 33,90 cm) - 300 dpi - 7,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Putting Postcard In Mailbox Stockfoto 129931283Brievenbus,Post,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kroatië,Lang haar,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onscherpe achtergrond,Portret,Reizen,Staan,Stad,Stadsleven,Vakantie,Vasthouden,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrolijk,ZadarPhotographer Collection: Riser