Woman pulling tape from dispenser : Stockfoto

Woman pulling tape from dispenser

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84545443
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.814 x 4.580 px (32,29 x 38,78 cm) - 300 dpi - 3,65 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Pulling Tape From Dispenser Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blouse,Bovenlichaam,Bureau,Emotionele stress,Eén persoon,Fotografie,Frustratie,Humor,Jong volwassen,Lang haar,Mensen,Ondeugendheid,Plakband,Plakbandhouder,Plezier,Portret,Seattle,Speels,Stralende lach,Studiofoto,Tijd verspillen,Trekken,Verenigde Staten,Verticaal,Verveling,Zwart haar,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Jetta Productions, Inc