Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman practicing high kick, portrait : Stockfoto
Salinas Grandes, Jujuy, Argentina

Woman practicing high kick, portrait

Credits: 
Javier Pierini
Bijschrift:
Salinas Grandes, Jujuy, Argentina
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Exclusive usage in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200127080-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.577 x 4.950 px (30,29 x 41,91 cm) - 300 dpi - 4,32 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Practicing High Kick Portrait StockfotoAutoriteit,Zelfverdediging,Woestijn,25-29 jaar,Agressie,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Argentijnse etniciteit,Blauw,Bovenkleding,Buitenopname,Confrontatie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Heldere lucht,High kick,Hoge hakken,In de camera kijken,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Portret,Schoppen,Tekstveld,Ten voeten uit,Vakantie,Verticaal,Vitaliteit,Zonnig,ZoutvlaktePhotographer Collection: The Image Bank Salinas Grandes, Jujuy, Argentina