Woman pouring sugar on table in cafe : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman pouring sugar on table in cafe

Credits: 
Cultura/Philipp Nemenz
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
149316441
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 7,93 MB
Woman Pouring Sugar On Table In Cafe Stockfoto 149316441Volwassen vrouwen,Zoutstrooier,Zout - Smaakstof,Suiker,Alleen vrouwen,Gieten,Glimlachen,In de camera kijken,Portret,Humor,Europese etniciteit,Bruin haar,Eén persoon,Binnenopname,Alleen één jonge vrouw,Jong volwassen,Ongeluk,Speels,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Container,Dranken en maaltijden,Duitsland,Fotografie,Frontaal,Hoofd in de handen,Jonge vrouw,Keuken - huis,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,München,Ondeugendheid,Rommelig,Tafel,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Woonruimte,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Riser