Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
woman pointing at growth chart of carrots : Stockfoto

Woman pointing at growth chart of carrots

Credits: 
Patrick Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
82821223
Collectie:
Photodisc
Woman Pointing At Growth Chart Of Carrots StockfotoPresentatie,Vergadering,Vergaderruimte,Landbouw,Bedrijfsleven,Vrijetijdskleding,Discussie,Planning,Zakenbijeenkomst,Praten,Strategie,Teamwerk,Communicatie,Fruit,Groei,Schoolbord,Succes,Zakenvrouw,Leiderschap,Mensen,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,Notitieboek,Oudere volwassenen,Pen,20-24 jaar,25-29 jaar,50-54 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Concentratie,Conferentietafel,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Een groep mensen,Fotografie,Gemengde afkomst,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kin in de hand,Koreaanse etniciteit,Londen - Engeland,Medewerker,Oudere mannen,Overhemd en stropdas,Portretfoto,Saamhorigheid,Staan,Uitleggen,Vasthouden,Wijzen,Zakenman,ZittenPhotographer Collection: Photodisc Patrick Ryan