Woman playing with dog : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman playing with dog

Credits: 
Camille Tokerud
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98472279
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.844 x 3.615 px (41,01 x 30,61 cm) - 300 dpi - 4,3 MB
Woman Playing With Dog StockfotoHond,Spelen,Trekken,Touw,Alleen vrouwen,Eén persoon,Mensen,Halsband,Huisdiereigenaar,Ondeugendheid,Volwassen,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Driekwartlengte,Eén dier,Fotografie,Gebouw exterieur,Gedomesticeerde dieren,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Huisdier,Lucht,Mid-volwassen,Onderdeel van een serie,Onscherpe achtergrond,Plezier,Pret,Schaduw,Van de zijkant,Veiligheidshek,Verenigde Staten,Vrijetijdskleding,Zee,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank Camille Tokerud Photography Inc