woman pays with creditcard on interactive table. : Stockfoto

Woman pays with creditcard on interactive table.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160970671
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 7,28 MB
Woman Pays With Creditcard On Interactive Table Stockfoto 160970671Winkelen,Futuristisch,Binnenopname,Betalen,Draagbare informatie-apparatuur,Mobiele telefoon,Verbinding,Alleen Japans,Bankpas,Bureau,Japanse etniciteit,Kantoor,Online winkelen,Internet,Smartphone,Glimlachen,Interactief tafelblad,Spontaan,Alleen vrouwen,Interactief,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Concentratie,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gemak,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Londen - Engeland,Mensen,Omlaag kijken,Roze,Thuiswinkelen,Toegankelijkheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,WerkenPhotographer Collection: Stone Betsie van der Meer